Home Contact Dealers  
       
De voordelen van LX 1 Nano Lak Protection:

Hydrofobische werking zorgt voor sterke afstoting van water en straatvuil

Vernieuwde en diepere glans

Voorkomt aanslag en vuil-afzetting

Optimale bescherming tegen strooizout, roet en o.a. straatvuil

Verbeterde bescherming tegen 'invreten' van vogelpoep en aanhechting van boomhars

Easy to clean: makkelijk schoon te wassen en te onderhouden

Behoud en verlenging van de levensduur van de lak

Wat kost een Nano Car Protection
lak-behandeling?

Nano Car Protection zorgt er voor dat de laklaag van uw auto jarenlang in een betere conditie blijft. De conditie van uw auto en met name kwaliteit en glans van de lak is zeer bepalend voor het waardebehoud. Het is daarom zinvol om te investeren een duurzame Nano Car Protection behandeling.

De LX 1 Lak-Protection nano-coating behandeling kan bij een van de gespecialiseerde dealers worden uitgevoerd. Na de kwaliteitsinspectie wordt in overleg een definitieve offerte opgesteld. Afhankelijk van de conditie van de lak, waarbij de mate van verontreiniging, verkleuring door UV licht of aantasting van de lak door krasjes wordt beoordeeld, dient de toplaag eerst te worden gepolijst. Na deze behandelingfase wordt de nano-coating zorgvuldig aangebracht.

Voor nieuwe auto’s geldt als richtlijn de volgende prijsoverzicht:
(De vermelde auto’s/merken en types per categorie zijn als voorbeeld gesteld)

   

In geval van een deelbehandeling ontstaan door schade, kan een aparte prijsopgave worden opgevraagd. De kosten hiervan kunnen veelal bij de verzekeringsmaatschappij worden geclaimd via uw schadeherstelbedrijf.

Offerte aanvragen

Voorafgaand aan de prijsopgave van de Nano Car Protection lak-behandeling, zal de gespecialiseerde dealer een kwaliteitscontrole voor u uitvoeren. Hierbij wordt de laklaag gecontroleerd op krasjes, aantasting van corrosie en vuil ontstaan door zure regen, vogelpoep, pekel of bijvoorbeeld verfspatten. Uiteraard wordt er ook gekeken naar de ‘veroudering’ van de laklaag door UV-licht. Op basis van deze kwaliteits-inspectie ontvangt u een gratis advies over de beste behandelingsmethode.

Nieuwe en gebruikte auto’s

Zowel gebruikte als nieuwe auto’s kunnen worden behandeld met Nano LX 1 Lak-Protection. Gebruikte auto’s zullen in overleg met de Nano Car Protection dealer eerst worden gepolijst. De kleur komt hiermee als het ware weer ‘naar boven’ en de lak wordt in combinatie met de Nano Car Protection ontvetter geheel gereinigd -vergelijkbaar met het ‘scrubben’ van de opperhuid-, alvorens deze verder te behandelen. Na het polijsten, wat wordt uitgevoerd door geschoolde vaklieden, volgt de nano coating behandeling. Nieuwe auto’s behoeven niet eerst een polijstbehandeling te ondergaan.

> Dealerlijst> Garantie

Disclaimer | Links | Sitemap

Copyright © Nano Industries Benelux 2009. Alle rechten voorbehouden.