Home Contact Dealers  
       
De voordelen van LX 1 Nano Lak Protection:

Hydrofobische werking zorgt voor sterke afstoting van water en straatvuil

Vernieuwde en diepere glans

Voorkomt aanslag en vuil-afzetting

Optimale bescherming tegen strooizout, roet en o.a. straatvuil

Verbeterde bescherming tegen 'invreten' van vogelpoep en aanhechting van boomhars

Easy to clean: makkelijk schoon te wassen en te onderhouden

Behoud en verlenging van de levensduur van de lak

Michael Bleekemolen over LX 1 Lak Protection

Michael Bleekemolen

Bleekemolen Racing School en Race Incentives heeft alle racewagens waarmee op Zandvoort wordt gereden behandeld met Nano Car Protection LX 1 Lak Protection. Michael Bleekemolen: “deze lakverzegeling werkt geweldig zo weten wij uit eigen ervaring. Onze Porsches, Lamborgini’s en Renault Clio’s rijden in het seizoen dagelijks over het circuit en moeten daarom iedere dag worden gewassen. We hebben in Zandvoort last van zout in de lucht en zand uit de duinen. Daarnaast heeft de lak van onze auto’s het zwaar te verduren door het rubber dat op de baan ligt. Onze auto’s zijn nu gemakkelijker schoon te houden en het vuil hecht zich niet aan de lak. De nano coating van Nano Car Protection zorgt er voor dat onze auto’s er dag in dag uit perfect uitzien”.

"... van oldtimers uit de jaren ‘50 tot een gloednieuwe Audi Q7 ..."

Michael Bleekemolen

“Nano LX 1 Lak Protection is een nieuw product waarover we zeer tevreden zijn. Auto’s van klanten die wij met deze coating hebben behandeld zien er weer als nieuw uit. Na het vakkundig polijstwerk, wordt de nano coating op een speciale wijze door ons aangebracht. De nanodeeltjes doen echt hun werk. De hechting en ‘opvulling’ van de lak zijn optimaal. Hierdoor ontstaat een langdurige glans en een uitstekende bescherming van de lak. Dit draagt bij aan het waardebehoud van uw auto. Nano LX1 Lak Protection is zo wij uit eigen ervaring weten, geschikt voor alle modellen auto’s van oldtimers uit de jaren ‘50 tot een gloednieuwe Audi Q7 die we laatst tot volle tevredenheid van onze klant hebben behandeld”.
Martin Idenburg, Autopoetsbedrijf Idenburg / Car Smile Cleaning uit Delft

"De glans en de vuilafstotendheid zijn superieur"

“Wij hebben de afgelopen jaren heel veel producten getest op het gebied van lakbescherming voor autolakken. Voordat wij definitief achter een nieuw product staan, testen we dat zelf zeer uitvoerig. We werken nu meer dan een jaar met Nano LX1 Lak Protection. Het is het beste product dat we tot op heden hebben ontdekt. De glans en de vuilafstotendheid zijn superieur”.
Johan van Berkel, manager Audi, Audi Centrum Breda, Van Tilburg-Bastianen Groep BV

 


 

> Testresultaten

Disclaimer | Links | Sitemap

Copyright © Nano Industries Benelux 2009. Alle rechten voorbehouden.